Setmana de la Natura 2017 – Activitats de voluntariat ambiental

Del 2 a l’11 de juny de 2017 es celebra novament la Setmana de la Natura que, igual que en l’edició anterior, la impulsen conjuntament la Xarxa de Custòdia del Territori i  la Xarxa del Voluntariat Ambiental de Catalunya.

Enguany es vol posar l’èmfasi en la participació a través del voluntariat, i per això es cerquen 5 grans accions de voluntariat ambiental que esdevinguin actes significatius de la Setmana de la Natura. L’objectiu és conscienciar sobre la importància del voluntariat ambiental i estimular la participació ciutadana, com a forma de col·laboració amb les entitats ambientals per ajudar-les a aconseguir els seus objectius.

Cadascuna de les 5 activitats es finançarà amb 500€. La data límit per presentar les propostes és el 31 de març de 2017. El resultat de la selecció es comunicarà a partir del 10 d’abril.

Els projectes han de ser promoguts per entitats ambientals sense ànim de lucre legalment constituïdes i que disposin de projectes de voluntariat ambiental.

Podeu consultar les bases de la convocatòria al següent enllaç:

Si esteu interessats/des a organitzar un d’aquestes actes, ens podeu fer arribar la vostra proposta a  [email protected]

Post a comment