Reuni贸 de la Taula de l’Anella Verda

El dimecres dia 13 de juliol de 2016 es va reunir el plenari de la Taula de l鈥橝nella Verda de Terrassa dins el Consell Municipal de Medi Ambient, a la Sala d鈥橝ctes del Centre C铆vic M陋 Aur猫lia Capmany.

Els temes tractats van ser:

1. L鈥檌nventari i ordenan莽a dels camins p煤blics de Terrassa
2. Ordenan莽a de l鈥櫭簊 p煤blic de l鈥橝nella Verda
3. Pla de gesti贸 de l鈥橝nella Verda

Aquests documents es van penjar a la web de l鈥橝nella Verda perqu猫 tots els participants de la Taula els valoressin i fessin propostes i suggeriments de millora, per a ser debatudes en aquesta sessi贸 plen脿ria. Cal tenir en compte que a la Taula i participen representants d鈥檈ntitats i col鈥ectius, partits pol铆tics, propietaris, ciutadans i ciutadanes a t铆tol individual, i t猫cnics municipals dels serveis d鈥橴rbanisme i Medi Ambient i Sostenibilitat. Un total de 101 inscrits.

El Sr. Marc Armengol tinent d鈥橝lcalde de l鈥櫭rea de Territori i Sostenibilitat va donar la benvinguda als assistents i va informar sobre l鈥檃provaci贸 del Pla de Mobilitat i d鈥檃spectes a tenir en compte sobre els seus objectius i propostes, algunes d鈥檃questes afecten a l鈥橝nella Verda, la seva accessibilitat i 煤s.

Tot seguit es va explicar de forma resumida els objectius i el contingut b脿sic dels tres documents a debatre: L鈥橧nventari i ordenan莽a dels camins p煤blics de Terrassa, l鈥檕rdenan莽a d鈥櫭簊 p煤blic de l鈥橝nella Verda i el Pla de Gesti贸 de l鈥橝nella Verda. Finalment en relaci贸 a les actuacions previstes en aquest darrer document, es va informar de les obres d鈥檃rranjament i millora de l鈥檈ntorn que es troben en fase d鈥檈xecuci贸: l鈥檃rranjament del primer tram del cam铆 circular de l鈥橝nella Verda /(entre la carretera de Matadepera i l鈥檋ospital de Terrassa) i el tancament d鈥檃ccessos i senyalitzaci贸 de la riera de Gai脿.

En quan als suggeriments als tres documents presentats, es van exposar alguns dels presentats per l鈥橝ssociaci贸 de Propietaris, especialment els de l鈥檕rdenan莽a d鈥櫭簊 p煤blic de l鈥橝nella Verda, referits a la circulaci贸 de bicicletes pels camins, la creaci贸 de vedats de ca莽a i la realitzaci贸 d鈥檃ctivitats organitzades. Pel que fa a l鈥橧nventari de camins, es va debatre sobre l鈥檃mplada de la zona de servitud dels camins p煤blics. Respecte el Pla de Gesti贸, els suggeriments presentats es refereixen, a m茅s d鈥檃spectes jur铆dics relacionats amb el Pla Especial, de les inversions en les propietats p煤bliques i del cost que pot representar les actuacions que afecten a les explotacions privades.

I necessitat d鈥檃clarir el tema de les al鈥egacions presentades en la propera reuni贸 que es convoqui, quantes, contingut i justificaci贸 de la resposta i soluci贸 donada.

Post a comment