Programa d’activitats del Centre d’Informaci贸 Ambiental Bonvilar i de l’Anella Verda 2019

Els entorns de Bonvilar tenen un gran valor ecol貌gic i social. El seu paisatge tranquil i d鈥檃specte rural, 茅s una combinaci贸 harmoniosa de camps, boscos i torrents que acullen una biodiversitat notable i ajuden a equilibrar l鈥檈ntorn urb脿, dens i trepidant del nostre municipi. A m茅s de con猫ixer aquest espai i equipament, permet con猫ixer l鈥橝nella Verda de Terrassa en el seu conjunt.

Aquest programa d鈥檃ctivitats 茅s una invitaci贸 als terrassencs i terrassenques a descobrir i gaudir d鈥檃quest espai privilegiat de maneres diverses i amb una actitud responsable i respectuosa per contribuir a la seva conservaci贸 i millora.

Quasi totes les activitats del programa es realitzen o tenen com a punt d鈥檌nici el Centre d鈥橧nformaci贸 Ambiental Bonvilar (CIAB) que ofereix als visitants els serveis d鈥檌nformaci贸, 脿rea de lleure amb taules de fusta, serveis sanitaris, contenidors per classificar les deixalles, sala polivalent, font d鈥檃igua potable i aparcament, per b茅 que tamb茅 s鈥檋i pot accedir f脿cilment amb autob煤s, bicicleta i a peu.

脡s un programa dirigit a tots els p煤blics.

Post a comment