Plantada d’arbres

L’Anella Verda de Terrassa compta, des d’aquest diumenge, amb 255 nous arbres. L’Ajuntament ha participat, aquest diumenge, en una plantada organitzada per l’Associació Naturalista de Defensa de l’Arbre, inscrita dins de les accions per a recuperar el bosc afectat per la ventada del 9 de desembre de 2014.

En total, s’han plantat 100 unitats de pi pinyoner, 125 alzines, 15 roures i 15 pollancres, que s’han plantat en una zona de 8000 m2 de superfície a la masia de Can Figueres.

L’entorn forestal i agrícola de l’Anella Verda va resultar especialment afectat per la ventada de desembre de 2014. Entre boscos públics, finques privades, camins i torrents, el vent va fer caure uns 120.000 arbres: la majoria, pins blancs de gran alçada i diàmetre, juntament amb pins pinyers, roures i alzines.

Des d’aleshores, l’Ajuntament ha treballat en les tasques de recuperació del bosc afectat, arranjant els marges de camins, fent treballs per afavorir el creixement d’alzines i roures i fent plantacions com les d’aquest diumenge.

Post a comment