Plantada d’arbres

L鈥橝nella Verda de Terrassa compta, des d鈥檃quest diumenge, amb 255 nous arbres. L鈥橝juntament ha participat, aquest diumenge, en una plantada organitzada per l鈥橝ssociaci贸 Naturalista de Defensa de l鈥橝rbre, inscrita dins de les accions per a recuperar el bosc afectat per la ventada del 9 de desembre de 2014.

En total, s鈥檋an plantat 100 unitats de pi pinyoner, 125 alzines, 15 roures i 15 pollancres, que s鈥檋an plantat en una zona de 8000 m2 de superf铆cie a la masia de Can Figueres.

L鈥檈ntorn forestal i agr铆cola de l鈥橝nella Verda va resultar especialment afectat per la ventada de desembre de 2014. Entre boscos p煤blics, finques privades, camins i torrents, el vent va fer caure uns 120.000 arbres: la majoria, pins blancs de gran al莽ada i di脿metre, juntament amb pins pinyers, roures i alzines.

Des d鈥檃leshores, l鈥橝juntament ha treballat en les tasques de recuperaci贸 del bosc afectat, arranjant els marges de camins, fent treballs per afavorir el creixement d鈥檃lzines i roures i fent plantacions com les d鈥檃quest diumenge.

Deixa un comentari