Marxa Nòrdica

El passat diumenge 23 d’octubre, es va realitzar l’activitat de “Marxa Nòrdica”, dins del Programa d’Activitats de Cap de Setmana de l’Anella Verda. Va ser en un dia ennuvolat però de temperatura ben agradable.

El Joan Abelló, expert del Centre Excursionista de Terrassa, ens va explicar els orígens d’aquesta pràctica i la tècnica per utilitzar els bastons especials que es fan servir. L’excursió va durar una mica més de dues hores i mitja, entre escalfaments i estiraments, explicacions i posada en pràctica. Durant el recorregut vàrem poder veure i conèixer les característiques d’aquest entorn, i vam passar per llocs com el Torrent de la Betzuca o l’antic baixador de Torrebonica, on vam poder contemplar també l’alzina catalogada, el camí d’oliveres amb els masos que l’envolten etc. fins a tornar al CIAB, on vam acabar amb uns estiraments.

El públic, d’edats compreses entre els 10 i els 74 anys, es va mostrar molt sorprès de les peculiaritats d’aquest esport i també molt satisfet amb els resultats. En definitiva, un bon equip i un molt bon rendiment!

Post a comment