III Fira Agroecol√≤gica del Vall√®s i Setmana de la Lluita camperola, del 11 al 17 d’Abril a Terrassa i Sabadell

Acompanyant la Setmana de la Lluita Camperola del Vall√®s Occidental celebrarem la 3a fira Agroecol√≤gica del Vall√®s, on es reuniran productors, associacions i consumidors ecol√≤gics del Vall√®s, durant el diumenge 17 d’Abril a la Pla√ßa Vella de Terrassa, per tal de donar a con√®ixer el treball ecol√≤gic, social i local que desenvolupen en el seu dia a dia.

El pr√≥xim divendres 8 d’abril, des de l’associaci√≥ PIC Vall√®s (Xarxa de Productors i Consumidors Ecol√≤gics del Vall√®s) realitzarem una roda de premsa per a presentar als mitjans de comunicaci√≥ la Fira i els esdevendiments de la Setmana. La convocat√≤ria √©s a les 18 hores al carrer de la Duquesa de la Victoria, n√ļmero 25 de Terrassa.

El 17 d’Abril es el dia de la Lluita Camperola arreu del m√≥n i √©s el dia que es s’ha escollit per a realitzar la 3a edici√≥ de Fira Agroecol√≤gica a Terrassa que fagi d’aparador de les iniciatives locals que estan lligades a la producci√≥ agr√†ria ecol√≤gica, els grups de consum responsable i la economia social i solid√†ria. Per aquest motiu, tamb√© s’inclouen tallers i xerrades durant la fira, per tal de que sigui, a part d’un espai de visibilitat d’aquestes iniciatives, un espai de reflexi√≥ i aprenentatge per a tota la ciutadania.

Durant la setmana que precedeix a la fira, del 11 al 16 d’abril, es realitzen diferents activitats a les ciutats de Terrassa i de Sabadell per tal de fer cr√®ixer la consci√®ncia ecol√≥gica a trav√©s de l’agroecologia i la sobirania alimentaria, temes clau en la lluita camperola.

Aquest any est√† programades les seg√ľents actvitats:

11/4 – 17.45 h Taller Conserves [Escola de la Llar -Terrassa]

19.30 h Xerrada Sobirania alimentària [Pere Quart -Sabadell]

13/4 РCistelles ecològiques al carrer [16 Р21 h Plaça Vella -Terrassa- i Sabadell]

14/4 – 19.00 h Xerrada de Miquel Porta “La contaminaci√≥ per t√≤xics en aliments i els efectes en la salut. El verd i negre futur del camp”

[Centre cívic Ma Aurèlia Capmany -Terrassa]

15/4 Р18.00 h Presentació de PiC Vallès [Casal Cívic Vapor Gran -Terrassa]

Més informació a la web  PiC Vallès

Post a comment