El Geocaching de l’Anella Verda

El dissabte 8 de juny vam realitzar una activitat de geocaching pels entorns del Centre d’Informació Ambiental Bonvilar en el marc de la 28 Setmana del Medi Ambient de Terrassa.
Vint persones, adults i infants, van descobrir el geocaching, activitat que consisteix en amagar i trobar “tresors” amb l’ajuda del GPS del nostre smartphone.

El tresor amagat, ara fa 60 anys, per una colla de nens i nenes que passaven l’estiu al mas de Ca n’Arnella, és el fil conductor d’aquesta cerca del tresor. El misteri, l’aventura i la descoberta dels entorns de l’Anella Verda són els protagonistes de l’activitat.

Cal dir, que aquesta ruta de geocaching, proposada per l’Ajuntament de Terrassa, és permanent i oberta a tot el públic. Per fer-la, només cal conèixer les coordenades d’inici, un dispositiu mòbil amb gps i respectar les normes bàsiques d’aquest tipus d’activitats: no moure els tresors de lloc, no alterar les pistes i objectes que es troben durant la ruta, respectar l’entorn i no desvetllar els amagatalls.

A continuació, mostrem la informació bàsica de la ruta per si hi ha alguna persona interessada en fer-la:

Distància del recorregut: 1,7 km
Dificultat: Baixa
Coordenades: N 41° 34.899 E 002° 02.807

Post a comment