El Tacat, el fill petit de la fam铆lia Senglar, ha desaparegut. La resoluci贸 d鈥檃quest misteri recau en el prestigi贸s inspector Teix贸 i el seu ajudant. Voleu ajudar-lo a trobar el petit senglar?


Dades d’inter猫s

Adre莽at

P3 – P4 – P5

Lloc

Centre d’informaci贸 Bonvilar

Durada

De 10.00 a 12.30 h

Preu

Gratu茂ta – Transport no incl贸s


L’activitat

El Tacat, el fill petit de la fam铆lia Senglar, ha desaparegut. La resoluci贸 d鈥檃quest misteri recau en el prestigi贸s inspector Teix贸 i el seu ajudant.

Per resoldre un cas com aquest, 茅s important analitzar l鈥檈scenari de la desaparici贸 en busca d鈥檃lguna pista, interrogar els testimonis (animals del bosc), i fer un bon seguiment del rastre del Tacat.

Per貌 seran capa莽os l鈥橧nspector Teix贸 i el seu ajudant de resoldre el misteri? o necessitaran l鈥檃jut dels nens i nenes?

Amb aquesta activitat els infants descobriran alguns animals del bosc, els seus rastres i els seus costums, mentre fem un breu itinerari pels voltats del Centre d’informaci贸 ambiental Bonvilar.

Les fases de treball

El treball previ a l’aula

L鈥檈scola t茅 al seu abast una presentaci贸 en pdf que presenta als nens i nenes el fil conductor de l鈥檃ctivitat; el misteri del senglar desaparegut.

La sortida a l’Anella Verda

Mitjan莽ant el seguiment de les pistes deixades pel Tacat, el senglar desaparegut, els nens i nenes coneixeran alguns animals i alguns arbres del bosc de Bonvilar.