L’Inspector Teixó s’enfronta a un nou misteri, un lladre ronda pels camps de conreu. La primera víctima ha sigut la Garsa però qui sap quants animals més es poden veure afectats. L’ajudareu a trobar el lladre?


Dades d’interès

Adreçat

P4 – P5

Lloc

Centre d’informació Bonvilar

Durada

De 10.00 a 12.30 h

Preu

Gratuïta – Transport no inclós


L’activitat

L’Inspector Teixó s’enfronta a un nou misteri, un lladre ronda pels camps de conreu. La primera víctima ha sigut la Garsa però qui sap quants animals més es poden veure afectats. A més, es troben davant d’un greu problema, la gran quantitat de sospitosos ja que molts animals s’alimenten de gra dels camps de conreu. Per resoldre el misteri caldrà interrogar a tots els sospitosos i estar amb els ulls ben oberts.

Però seran capaços l’Inspector Teixó i el seu ajudant de resoldre el misteri? o necessitaran l’ajut dels nens i nenes?

Amb aquesta activitat els infants descobriran alguns animals dels camps de conreu, els seus rastres i els seus costums, mentre fem un breu itinerari pels voltats del Centre d’informació ambiental Bonvilar.

Les fases de treball

El treball previ a l’aula

L’escola té al seu abast una presentació en pdf que presenta als nens i nenes el fil conductor de l’activitat; el misteri del robatori de gra.

La sortida a l’Anella Verda

Mitjançant el seguiment de les pistes deixades pel lladre, els nens i nenes coneixeran alguns animals dels camps de conreu de Bonvilar.