El cas del robatori de gra

L’activitat

L鈥橧nspector Teix贸 i el seu ajudant s鈥檈nfronten a misteri, un lladre ronda pels camps de conreu. La primera v铆ctima ha sigut la Garsa per貌 qui sap quants animals m茅s es poden veure afectats. A m茅s, es troben davant d鈥檜n greu problema, la gran quantitat de sospitosos ja que molts animals s鈥檃limenten de gra. Per resoldre el misteri caldr脿 interrogar a tots els sospitosos i estar amb els ulls ben oberts.

Seran capa莽os l鈥橧nspector Teix贸 i el seu ajudant de resoldre el cas? o necessitaran l鈥檃jut dels nens i nenes?

Els objectius

  • Con猫ixer la diversitat natural de l鈥檈ntorn de Terrassa
  • Potenciar el respecte i estimaci贸 envers aquest espai

Relaci贸 de l’activitat amb el curr铆culum

Les fases de treball

Per tal de complementar els continguts treballats durant la sortida, les activitats pedag貌giques del CIAB compten amb diverses fases de treball dotades de materials did脿ctics per realitzar a l鈥檈scola.

treball previ

Treball previ a l’aula

L鈥檈scola t茅 al seu abast una presentaci贸 en pdf que presenta als nens i nenes el fil conductor de l鈥檃ctivitat; el misteri del robatori de gra.

Treball previ en PDF
activitat

Activitat en el CIAB

Mitjan莽ant el seguiment de les pistes deixades pel lladre, els nens i nenes coneixeran alguns animals dels camps de conreu de Bonvilar.

treball posterior

Treball posterior a l’aula

Per finalitzar l鈥檃ctivitat, l鈥檈scola t茅 al seu abast diverses l脿mines per acolorir a l鈥檃ula els personatges de l鈥檃ventura de l’inspector Teix贸 i el robatori de gra.

Treball posterior en pdf

M茅s informaci贸 i reserves

Centre de Documentaci贸 i Educaci贸 Ambiental (CDEA)
  • 937 397 000 (feiners)
  • cdea@terrassa.cat