II Fira Agroecològica del Vallès a Sabadell

L’activitat

La Xarxa de Producció i Consum Ecològic del Vallès Occidental organitzarà una setmana d’activitats pel Dia Mundial de l’Alimentació.

El proper diumenge 18 d’octubre, la Plaça de Sant Roc de Sabadell acollirà la segona edició de la Fira Agroecològica del Vallès, en el marc de diferents activitats que se celebraran entorn el Dia Mundial de l’Alimentació, el 16 d’octubre.

M√©s d’una vintena de de productors i productores d’aliments ecol√≤gics, grups de consum, horts urbans, comer√ßos de producci√≥ ecol√≤gica i altres entitats de la comarca formaran part de la fira.

La Xarxa de Producció i Consum Ecològic del Vallès, PiC Vallès, promotora de la Fira Agroecològica del Vallès, compta amb la col·laboració dels grups de consum responsable de Sabadell per a l’organització d’aquesta segona edició de la Fira i les activitats de la setmana, així com el suport de l’Ajuntament de Sabadell.

L’objectiu de la Fira és promoure el consum ecològic i de proximitat entre els ciutadans del Vallès Occidentals, col·laborar amb els pagesos i elaboradors de productes ecològics locals per fer-los presents i visibles davant la societat urbana de la comarca, així com reivindicar l’agricultura de proximitat com a base per assolir la sobirania alimentària.Aquesta segona edició de la Fira Agroecològica del Vallès agafa el relleu a Sabadell després de l’èxit de participació de l’edició de la primavera organitzada a Terrassa.

La Xarxa PiC Vallès té l’objectiu de consolidar la Fira com un espai de trobada dels projectes agroecològics de la comarca en, de moment, dues edicions anuals, una a cada capital del Vallès.

Informació pràctica

  • Data:¬†18 d’octubre¬†h

Més informació

Per a més informació podeu visitar www.picvalles.communia.info, on podeu descarregar el cartell de la Fira