L'avi Josep

L’activitat

De petit l鈥檃vi Josep em portava a passejar pels entorns de Bonvilar. All脿 hi vam passar un munt d鈥檃ventures i vam aprendre moltes coses. Vam descobrir els arbres, els animals, els conreus, … I ara que ja soc gran, m鈥檃gradaria explicar-vos-ho. Mitjan莽ant un itinerari pel bosc i els conreus de Bonvilar coneixerem aquest entorn proper al municipi de Terrassa.

Els objectius

  • Con猫ixer la diversitat natural de l鈥檈ntorn de Terrassa
  • Potenciar el respecte i estimaci贸 envers aquest espai

Relaci贸 de l’activitat amb el curr铆culum

Les fases de treball

Per tal de complementar els continguts treballats durant la sortida, les activitats pedag貌giques del CIAB compten amb diverses fases de treball dotades de materials did脿ctics per realitzar a l鈥檈scola.

treball previ

Treball previ a l’aula

L鈥檈scola t茅 al seu abast una presentaci贸 en pdf que presenta als nens i nenes el fil conductor de l鈥檃ctivitat; les aventures de l’avi Josep en els entorns de Bonvilar.

Treball previ en PDF
activitat

Activitat en el CIAB

Mitjan莽ant un itinerari guiat els nens i nenes coneixeran els entorns de Bonvilar: el bosc, els camps de conreu i el paisatge del Parc Natural de Sant Lloren莽 del Munt i l’Obac.

treball posterior

Treball posterior a l’aula

Per finalitzar l鈥檃ctivitat, l鈥檈scola t茅 al seu abast diverses l脿mines per realitzar una m脿scara d’algun dels animals que han apr猫s durant l’activitat: el ratol铆, la garsa o la guineu.

Treball posterior en pdf

M茅s informaci贸 i reserves

Centre de Documentaci贸 i Educaci贸 Ambiental (CDEA)
  • 937 397 000 (feiners)
  • cdea@terrassa.cat