Itinerari pels Plans de Bonvilar i de can Canya

El diumenge 23 de setembre es va fer l’itinerari pels Plans de Bonvilar i can Canya en el marc del Programa d’Activitats de Cap de Setmana.

Al llarg de l’itinerari vam gaudir dels entorns de Bonvilar, el torrent de la Batzuca, la finca de Torrebonica i el torrent de la Grípia.

També vam poder conèixer els reptes i les accions previstes en el Pla Director de l’Anella Verda de Terrassa per al manteniment i millora de l’estat dels boscos i els torrents així com per la preservació de l’activitat agrícola a Terrassa.

Durant el recorregut també vam visitar diverses masies catalogades de Terrassa (can Canya, Mossèn Homs, can Montllor) i vam observar els seus valors històrics i arquitectònics.

La diversitat d’estats de conservació entre aquestes masies va fomentar un debat sobre la problemàtica de la seva conservació.

Comentaris(1)

  1. Miguel Sánchez Navarro diu

    Este mensaje va dirigido al guía o monitor (lo siento no puedo recordar su nombre) que nos llevo a hacer la visita de Can Canya y Torrent de la Betzuca.
    Hola no se si recuerdas que hablemos de un acueducto que existe en los terrenos de Can Bonvila.. Te diré que este acueducto todavía esta en pie y en unas optimas condiciones. Se ubica en el Torrent de Mas Canals y se puede acceder a el por la masía de Can Bonvila dejando esta a la izquierda no es fácil de ver ya que esta tapado por la maleza., Cuando pasas la masía se ha de remontar un poco el torrente, unos cien metros. Espero que te sea de utilidad. Este acueducto podría ser un elemento mas, para añadir a esta Anella Verda.
    Saludos.
    Miguel Sánchez

Deixa un comentari