Ecofòrum 2016

El Servei de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa organitza la Jornada sobre la contaminació i qualitat de l’aire i la salut dins del marc de l’ECOFÒRUM 2016, que tindrà lloc el dia 20 d’octubre a la Sala d’Actes del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (Rambla d’Ègara, 270).

L’ECOFÒRUM, pretén ser un espai comú de debat i d’intercanvi de coneixements tècnics i pràctics sobre diferents vectors ambientals, on els diversos àmbits de la ciutadania, conflueixin i les aportacions plantejades serveixin per a millorar els nostres hàbits mediambientals. En aquest cas, la reflexió i el debat permetrà parlar respecte a un problema que tenim en aquests moments i que cal afrontar d’una manera activa i aplicant solucions que redueixin els seus impactes sobretot en la salut de les persones, la qualitat de l’aire i com reduir les emissions contaminants. Per tant, és una molt bona oportunitat perquè entre tots i totes hi reflexionem i activem mesures al respecte que ajudin a buscar solucions i compromís entre tota la ciutadania des dels diferents àmbits i perspectives.

Consulteu el programa on trobareu la proposta, dia, horaris i procediments d’inscripció i informació.

Comments(2)

 1. Arturo Zapata diu

  Hola, quisiera saber si puedo recibir en mi correo electrónico la agenda con las actividades de fin de semana de la anella verda.
  Estoy interesado en participar.
  Gracias

  • Anella Verda diu

   Buenos días,
   Hemos procedido a enviar a su correo el programa de actividades en formato pdf.
   Gracias por su interés

Deixa un comentari